Missie/Visie

Visie

Het Leefstijlhuis is dè plek waar beweging, voeding, ontspanning en beleving op een unieke manier worden gepresenteerd. Kwaliteit, professionaliteit, saamhorigheid en gezelligheid smelten samen onder één dak.

Ons leefstijlteam werkt persoonlijk, motiverend en daagt je uit om je grenzen te verleggen. Zij begeleiden je met voedingsadviezen, leefstijltips en passende trainingen zodat jij het resultaat behaalt wat je voor ogen hebt.

Daarnaast biedt Het Leefstijlhuis een gastvrije leefstijlruimte waar je met andere members kunt samenkomen onder het genot van een kopje koffie, thee, voedzaam ontbijt of verantwoord hapje. Een sfeervolle ontmoetingsplaats waar jij je als member vanaf het eerste moment thuis gaat voelen.

Missie

De doelstelling van het Leefstijlhuis is zoveel mogelijk mensen begeleiden naar een passende leefstijl zodat ze niet alleen de doelstellingen bereiken maar vooral ook volhouden. Dit doen we door goed naar onze avonturiers te luisteren en ze de juiste vragen te stellen, daarnaast werken we een geschikt plan uit en zijn we de stok achter de deur om ze stap voor stap op dit avontuur te kunnen ondersteunen. Het is onze taak dat ze zichzelf tijdens dit avontuur op hun gemak voelen, gemotiveerd voelen en vertrouwen hebben in het te doorlopen proces.

Het Leefstijlhuis

Icon Nijssen Media