Personal Training

1 op 1 - let’s get personal

80% van onze personal training cliënten zijn druk bezette mensen. Ze willen een stok achter de deur om van sporten een prioriteit te maken en ze stellen de professionaliteit en kennis van onze trainers zeer op prijs zodat ze zo efficiënt mogelijk de resultaten behalen die ze voor ogen hebben.

Waarom zou je?
Daar zit je dan. Achter je laptop/telefoon. En je vraagt je af of personal training wel iets voor jou is. Er gaat van alles door je hoofd: “Dat is hartstikke veel geld! En met alle respect: wat wìn ik ermee? Wat levert het mij op?”
En tegelijkertijd weet je dat er iets moet gaan veranderen: het roer moet om, je roept het al zo lang! Maar op de één of andere manier lukt het je niet in je eentje. Dan is het overwegen van personal training beslist de moeite waard:

  1. Samen met jou maken we jouw eigen unieke ‘startpunt’: wie ben je (o.a. leeftijd, beroep, stressfactoren) en wat kun je (medisch etc)?
  2. Ook bepalen we een ‘eindpunt’: Wat heb je voor doelstelling(en)?
  3. Met de kennis die we hebben van jou, maken we een zorgvuldig afgewogen beweegplan, waarin ruimte is voor zowel cardio, kracht, mobiliteit als flexibiliteit.
  4. Wees niet bang om te gaan bewegen! Juist met een personal trainer sport je op een veilige manier, waarbij de kans op blessures en klachten nihil is.
  5. Zoals gezegd: beweging is slechts 1 van de pijlers van een gezonde leefstijl. Daarom is een op maat gemaakt en uitgebalanceerd voedingsprogramma uiteraard mogelijk.
  6. Jouw agenda is leidend bij personal training: wil je ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds trainen? Of zelfs in het weekend? Bij ons kan dit allemaal.
  7. Je wilt niet terugvallen in oude gewoontes als de drukte in je leven onverwachts toeneemt. Daarom kunnen we trainingen snel verzetten en aanpassen naar geschikte tijden zodat je toch toekomt aan de benodigde acties.

Onze slogan is niet voor niets: samen sta je sterker dan alleen. Jouw doelen en drijfveren zijn onze weg naar maximaal resultaat.

Vanaf € 265,- per maand

1 op 2 - DUO Personal Training

Wil jij samen met je partner, zus of broer, vriend of vriendin, kennis of collega aan de slag met een personal trainer? Het Leefstijlhuis biedt DUO-training voor iedereen die in Someren, Asten en omstreken op zoek is naar een uitdagend programma waarin jullie samen afvallen, trainen voor een bijzonder event, back in shape komen na een zwangerschap of gewoon samen voor één bepaald doel gaan.

Je kent het wel, je zit samen op de bank en iemand komt met het idee om een zak chips te pakken, of heeft wel zin in een wijntje. Je hebt er eigenlijk geen zin in maar je laat je overhalen door de desbetreffende persoon. Zou het niet mooi zijn als jullie samen aan een gezonder lichaam zouden werken en elkaar juist op een positieve manier beïnvloeden op dit soort momenten? Samen staan we immers sterker dan alleen.

Vanaf € 149,- per maand

1 op 4 - Personal Group Training

Wanneer je graag personal training wilt volgen samen met maximaal 3 anderen is dit ideaal! Je deelt de kosten, hebt steun aan elkaar, krijgt maximale coaching en begeleiding en spreekt vooraf tijden af zodat je een extra stok achter de deur hebt! Je mag samen je groepje samenstellen, maar Het Leefstijlhuis kan dit ook voor je doen.

Ook voor mensen die na hun Personal Training traject toch begeleiding willen blijven houden, is dit een goede methode. We verwachten dan ook van jou dat je het echt wilt! Je hebt een doel voor ogen, dat kan zijn afvallen, een gezondere leefstijl en/of meer zelfvertrouwen, en gaat ervoor!

Vanaf € 85,- per maand

 

Wilt u meer informatie?

06-34064986 (Bjärne)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het Leefstijlhuis

Icon Nijssen Media