Leefstijl

Soms (meestal) ligt het niet alleen aan te weinig sporten, een verkeerd eetpatroon, te weinig slaap of te veel stress. De kern van de oorzaak van je problemen is vaak een combinatie van verschillende factoren. Het behalen maar vooral het volhouden van het beoogde resultaat valt of staat dan ook met je complete leefstijl.

Wij kunnen je een op maat gemaakt 'Persoonlijk Leefstijlplan' aanbieden waarbij onze professionals je persoonlijk begeleiden op het gebied van sport, voeding en ontspanning, zodat je niet alleen kwantitatief maar vooral ook kwalitatief meer uit het leven kunt halen. Vraag hier vrijblijvend je Persoonlijk Leefstijlplan aan.

Wil je liever in groepsverband aan een gezondere leefstijl werken? Ook dat is mogelijk bij ons. Wij hebben hiervoor 'De 90 Dagen Battle' ontworpen. Gedurende 90 dagen bouw je stapsgewijs aan het fundament van een persoonlijke leefstijl. Wekelijks ga je met onze professionals aan de slag met groepslessen, voedingsbegeleiding, een persoonlijke Buddy en ontvang je de beste tips en adviezen tijdens de wekelijkse lezingen/workshops. 

€ 549.- per persoon (in 3 termijnen)

Het Leefstijlhuis

Cipres 15B, 5711 DZ Someren
06-18508400
info@hetleefstijlhuis.nl
www.hetleefstijlhuis.nl

Icon Nijssen Media