Groepsles

Sporten en bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Maar voor velen is het lastig om het sporten weer op te pakken. Sommigen missen de stok achter de deur, anderen vinden het lastig om over de drempel heen te stappen. Wat de reden om niet te sporten ook is, de beslissing om te starten met sporten en bewegen biedt de mogelijkheid om uw leven positief te veranderen. Of je nu wil sporten voor vitaliteit, prestatie, individueel of in kleine groepjes bij Het Leefstijlhuis bieden wij je alle mogelijkheden op maat aan, onder begeleiding van een professional.

HITT/ BOKSEN

Wilt u aan uw conditie werken of gewicht verliezen, maar ziet u het niet zitten om uren op een loopband of crosstrainer door te brengen? Dan is de HIIT (High Intensity Interval Training) groepsles wellicht iets voor u! HIIT is een trainingsmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van korte maar intensieve intervallen, gevolgd door een korte rustperiode. Door de hoge intensiteit en de relatief korte rustpauzes blijft de hartslag hoog, met als gevolg dat het lichaam meer calorieën verbrandt en de maximale zuurstofopname wordt verbeterd.

YOGA

Thai Qi yoga bestaat uit eenvoudige, vloeiende bewegingen uit Thai Chi (van oorsprong vormen van verdedigingstechnieken), Qigong (het trainen van Qi-energie) en yoga (ontspanning en flexibiliteit) die ervoor zorgen dat je lichaam flexibel en in balans blijft. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen. Thai Qi yoga is een Aziatische yoga-vorm waarbij je je energie leert voelen en in balans brengen. 

Hatha yoga is de meest klassieke vorm van yoga waar de focus voornamelijk ligt op de houdingen en bewustwording van het lichaam. Het gaat hier om meer statische houdingen die dieper doorwerken in de spieren en gewrichten. 

FIT EN VITAAL

Deze les is uitermate geschikt voor diegenen die langere tijd niet gesport hebben of die hun lenigheid, kracht en/of conditie eerst op peil willen brengen voor zij aan een andere les deelnemen. De les Fit en Vitaal is een gevarieerde les waarbij aandacht wordt besteed aan uithoudingsvermogen, lenigheid, kracht en mentale fitheid. De activiteiten worden door de deelnemers op hun eigen niveau uitgevoerd. 

ONTBIJTFITNESS

Nuchter sporten verbetert uw stofwisseling en stimuleert de vetverbranding en celvernieuwing. Het sportmoment is onder begeleiding en wordt afgesloten met een gezamenlijk ontbijtbuffet in onze leefstijlruimte. Dè perfecte start van de dag.

ELEMENTS

Een zeer effectieve les om een compleet fit, sterk en gezond lichaam te krijgen. Alle fysieke elementen van het menselijk lichaam worden erin toegepast. Lees hier verder voor meer informatie

Groepslessen worden aangeboden vanaf € 42,- per maand

Het Leefstijlhuis

Icon Nijssen Media