Elements

Elements

Wil je een fitter, strakker, sterker lichaam maar wil je niet doodsaai op een fitnessapparaat zitten met je koptelefoon op? Dan moet je het zeker eens uitproberen! Tijdens Elements train je in een groep van maximaal 8 personen alle fysieke elementen van het menselijk lichaam. Of je nu sterker wilt worden, langere afstanden wilt rennen of sneller wilt kunnen sprinten bij Elements train je samen met gelijkwaardige sporters aan een completer lichaam. De groei die je in de Elements lessen door kunt maken is gigantisch.

Het is dé manier om op een leuke en uitdagende manier aan een fitter en sterker lichaam te werken! Om de lessen uitdagend en passend te houden hebben we verschillende niveaus aan lessen. Om de 8 weken wordt er een test afgenomen tijdens de normale groepsles om de vorderingen te evalueren. (Iedereen begint met Elements 1 totdat de train(st)er aangeeft dat je verder kunt)

Elements 1

Bij de niveau 1 lessen richten we ons op het belastbaar maken van het lichaam. Dit betekent dat je de bewegingen die we in ons dagelijks leven tegenkomen (stappen, tillen, hurken, trekken en duwen) op een pijnvrije manier kunt uitvoeren met de juiste techniek en daarbij behorende conditie.
We besteden tijd aan flexibiliteit, basis kracht en de conditie om hierin de grootste winst te boeken.Het is een niveau dat voor iedereen, ook voor minder ervaren sporters en beginners toegankelijk is. Maar ook voor de meer ervaren sporters blijft het een uitdagende les om aan deel te nemen, zelfs voor mensen die niveau 2 of 3 beheersen.

Elements 2

Hierbij beheers je de basis van bewegen en kun je op een veilige en leuke manier op zoek naar een totaal sterker en fitter lichaam. Je beheerst de technieken van de squat, deadlift, lunge, benchpress en de bent over row. In de Elements 2 gaan we verder bouwen op deze basis door op een goed geperiodiseerde manier het lichaam te trainen in plaats van te bewegen.

Elements 3

Houd je wel van een beetje competitie en wil je het beste in jezelf naar boven halen dan hebben we een speciale les voor jou. Elements 3 is voor de gevorderde sporters die willen presteren op de toppen van hun kunnen. De ultieme doorgroei naar de beste, sterkste, snelste, conditioneelste versie van jezelf. 

Vanaf € 42,- per maand

Het Leefstijlhuis

Icon Nijssen Media