Dé 90 dagen Battle

Soms (meestal) ligt het niet alleen aan te weinig sporten, een verkeerd eetpatroon, te weinig slaap of een te veel aan stress. De kern van de oorzaak van je problemen is vaak een combinatie van verschillende factoren. Het behalen maar vooral het volhouden van het beoogde resultaat valt of staat dan ook met je complete leefstijl.

In deze Battle gaan we niet proberen om zoveel mogelijk resultaat te boeken in de 90 dagen maar juist zoveel mogelijk resultaat boeken in de rest van je leven. Het is namelijk een proces waarbij je continu moet aanpassen aan de omgeving en de situatie waarin je je op dat moment bevind.

Dat we hierbij nog steeds heel veel resultaten behalen binnen de 90 dagen Battle is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen (gem. 8.2kg).

Tijdens de Battle ga je aan de slag met sporten, bewegen, kennis over voeding maar ook een voedingspatroon ontwikkelen die bij jou en evt. jouw omgeving past (eten wat de pot schaft), stress, slapen, ontspanning en evt. een extra massage of een extra voedingsconsult naar keuze.

We organiseren 3 Battle’s per jaar:

  • januari t/m maart
  • april t/m juni
  • september t/m november

Voorafgaand aan de Battle periode organiseren we gratis en vrijblijvende informatie momenten om de complete inhoud en verwachte resultaten toe te lichten zodat je kunt kijken of de Battle bij jou past. Houd hiervoor onze Facebook-pagina in de gaten.

Jezelf eerder opgeven is uiteraard altijd mogelijk, we hanteren een vol=vol principe (wat de laatste Battle’s ook het geval is geweest).

Een investering in je eigen gezondheid: € 597,- (in 3 termijnen van € 199 p.m.)

Het Leefstijlhuis

Icon Nijssen Media